Voor schilderen en sausen

binnen en buiten

De Schilder Efred Aartsen

 

Schilder Efred Aartsen

De Schilder Efred Aartsen

Biotoop 18
3893 BK   Zeewolde
Tel. 036 - 5221823

info@efred.nl

Share |
  • Even voorstellen

    Geschreven door : Efred Aartsen op aug '13 01 00:00 - reactie(s) : 0

Efred Aartsen; de vakschilder! 

Al vanaf mijn 16e jaar schilder ik. De eerste fijne kneepjes van het vak leerde ik op de toenmalige ambachtsschool. De ruimschoots opgedane kennis heb ik aangevuld met jarenlange ervaring. In 2006 besloot ik voor mijzelf te beginnen. De wens was er altijd al wel, maar het is er gewoon niet eerder van gekomen. Inmiddels had ik al wel een aardig klantenbestand opgebouwd dat, sinds ik zelfstandig ben, alleen maar is gegroeid. Onder die klanten zijn particuliere, maar ook zakelijke klanten. 

Vakmanschap
Het is de vakmanschap waarmee ik zo graag het schilderwerk uitvoer en het uiteindelijke resultaat daarvan, dat steeds weer voor nieuwe opdrachten zorgt. Ik ben misschien niet de goedkoopste, maar ik ga absoluut voor kwaliteit. Dat is de basis van mijn bedrijf. Desnoods moet ik er een keer extra met de kwast over, maar het afgeleverde werk moet perfect zijn. Dat is ook de reden waarom ik vaak de opdrachten tegen een vaste prijs aanneem. Dan weet de klant waar hij/zij aan toe is. Dat geldt ook voor het verloop van de opdracht. Ik ben niet het type dat tussendoor ook ergens anders aan de gang gaat. Ik maak altijd eerst de ene klus af voordat ik aan een andere begin. 

Specialisatie 
Ik ben gespecialiseerd in schilderen en sausen, zowel binnen als buiten. Voor eventuele bijkomende klussen schakel ik een vaste stukadoor of timmerman in. Dat doe ik zelf niet; ieder zijn eigen specialiteit. Maar dergelijk meerwerk gaat altijd in overleg, ik zal niet zomaar meerwerk doorrekenen. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige verf van onder andere Drost Coatings en Evert Koning. Qua kleuren is bijna alles mogelijk. Ik adviseer de klanten graag over de mogelijkheden. De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verf houdt mijn leverancier nauwlettend in de gaten. Zo worden de milieuvriendelijke verven steeds beter. Deze drogen beter en kun je er ook bij buitenschilderwerken langer mee door werken.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u mij bellen, mailen of het contactformulier invullen. Telefoon 036 - 522 1823, e-mail info@efred.nl of klik op tabblad contact.